CHEF!

Jag och mamms är i full gång här i köket. Jag gör min specialare (efter morotskakan) dvs provencalska pastejer och mamma håller på med en pestopaj. Inga dålliga grejer det inte! Mh mh mh!

Jag tyckte att jag gick upp i tid men min dag har bara flugit förbi. Malin och jag har bakat en inte allt för lyckad morotskaka... Det var något vajsing med Malins ugn!!! Men det blev typ gott iallafall. Känner att jag ska lägga morotskakan på hyllan nu ett tag... Tiramisu är nästa projekt! Kanske ngt jag och mr skulle ta tag i? Trots allt han som gett mig ideen :)

UUuuuuuuh. Tvätten! - Bortglömd. Bah.

Känner mig knappt sugen på att köra hela vägen till Stockholm helt själv imorgon, igen.

Sofie hade en jättegullig status på facebook:
"Jag gör fel, ibland har jag inte full koll och ibland är jag omöjlig att ha att göra med. Men om du inte kan godta mig när jag är som värst, förtjänar du mig inte heller när jag är som bäst :)"

Jag tyckte den var rätt söt så jag var tvungen att kopiera in den här! Speciellt med tanke på att det var Sofie som är världens snällaste människa som la upp den!

Ge mig mat nu!!!!

<3


En "mor och dotter-grej"

Jag och brun utan sol får bara inte till det! Helt makalöst hur mycket man kan misslyckas med det. Hur länge ska man behöva vänta innan man tar på sig kläder för att det inte ska bli helt katastrof? Att vara brun är väl helt enkelt inte min grej... "Jag har andra kvalitéer".

Bilen, jag och mamma var uppe i Göterborg hos alla goa gubbar och gratulerade Kim på hennes student idag. Trevligt värre!

Dagen började dock inte så trevligt.... den började med århundradets kaos. Såhär var det:
Mamma var inte klar på den tid som hon bestämt med mig att vi skulle köra till Väla och säger lite irriterat "Kör du då!" när hon ser en irriterad, klar, Camilla i hallen. Fair enough! Jag körde. Waaaaaaow, det skulle jag inte gjort!.. Eller? Ni som känner mig (och min mamma) kanske kan tänka er på ett ungefär hur våra telefonsamtal löd tills jag kört hela vägen hem igen och hämtat henne... MEEEEN, nästa gång är hon kanske klar i tid .. ;)

En kopp thé på sängbordet, en bok som snart ska slås upp och en Camilla som ska älska sig själv trots de nyligen införskaffade leopardfläckarna. Trevlig kväll!

Älska dig själv!

Såhär med facit i hand så var marabou sensation "jordgubb/cheesecake" inte så god så jag var tvungen att äta upp hela direkt... Men vad gör man inte? Marabou ska ju gå runt de också.. :P

Första dagen, andra kvällen, hemma och jag känner mig lite frustrerat rastlös. Jag tror det är något fel på mig.. Jag är alltid rastlös!!!!! Nu ska jag bara vänta på att få köra upp till Stockholm igen... Hm... Fördriver iaf tiden med tvätt och en bok som Henric tyckte att jag skulle läsa, "Älska dig själv". Jag har bara kommit till sidan 69 men jag känner mig redan besatt!

Jag satt och tittade lite på gamla bilder som Tove lagt upp på Kvistoftas facebooksida. Jag kom att tänka på vilken jädra anamma jag hade som liten... inget kunde stoppa mig, jag skulle bli bäst! Men vad hände? Jag möttes av en värld där man aldrig ska sikta för högt för att bli så lite besviken som möjligt när man misslyckas. Eller att man ska bli "lagom bra". Allt för att tillfredsställa sin omgivning, för blir man för bra så duger man inte längre. Lite så känns det faktiskt. Är det bara jag eller håller du med? Och vad händer nu? - Jag skyller på världen jag möttes av.

Där slog det mig.

Jag ska plocka upp boken igen och fortsätta att Älska mig själv. Ni andra, som kanske redan älskar er själva, ha en bra kväll!


Ingen kan väl ha missat vad jag hade på mig idag? ;)
Lite BlondinBella-feeling på den bilden, eller?

FULL FART!

Från en säng till en annan!

Jag är på plats i min underbara säng hos mammi och pappi. Har "kuddat upp" mot väggen och ska snart "kudda ner" för sleep-mode.

Det kommer bli några intensiva dagar i Helsingborg innan bilen åter rullar uppåt mot huvudstaden igen. Det är morsdagfirande, student, ponnypyssel, bakning etc etc som står på schemat. Jag ska hinna tvätta upp alla kläder jag använt nu i två veckor och packa om. Fr o m onsdag väntar runda slänga 20 dagar uppe i Stockholm med mycket jobb, bus och mys innan jag tar sommarlov. Planen är att vara ledig resterande dagar i juni samt hela juli... sen börjar jag ju lära mig att det väldigt ofta inte blir som jag tänkt mig... Frustrerande nog!

En sak som är stensäker är att jag SKA ordna något trevligt i min trädgård i sommar. Det blev inget förra året så nu jädrar! Födelsedagar är till för att firas - speciellt de på sommaren! ;)

Ibland känner jag för att vara lite galen, flippa ur, pierca mig, tatuera mig, köpa galna kläder. Men sen kommer jag på att det ska jag inte. Men det kan vara kul att leka med tanken. Lite galen får man ju vara :)

Nu kallar John Blund. Vi har haft det lite stökigt de senaste veckorna så vi ska ta och prata ut nu. Känslig kille det där! Sov gott allesammans!


Mrs Blund?



Mask i sängen

DÅ var det ett litet tag sen sist igen. Självdisiplinen är så gott som bortblåst hos mig.

Hade en fantastisk kväll igår. Styrde upp en trerätters sådär en måndag men någon som jag tycker lite extra mycket om. God mat (ofc eftersom det var jag som cheffa i köket), gott vin toppat med filmen "Baksmällan" och en godisskål kickade igång min vecka på bästa sätt! INGET KAN GÅ FEL :D (eller?! haha)

Fråga mig inte vad jag gör uppe redan för det vet jag faktiskt inte. Borde väl legat kvar i sängen och kämpat mot dagsljuset ett litet tag till..

I helgen är det elitloppshelgen. Jag ska jobba till och med fredag sen rullar det faktiskt hemmåt skåne för morsdagsfirande (mamms har bokat bord på Mento, får se om deras grillbuffe är lika bra som Tegels... Svårslaget!) och studentfirande. Som tur är har jag faktiskt redan en klänning som jag tänkte ha = ingen panikshopping! Otroligt ellerhur?

Uh det blåser ute... jag tänkte ut och springa senare... Eller jag SKA ut och springa senare. Har varit megalat på senaste... Iofs har det varit mycket jobb och mycket avbruten sömn. Jag måste införskaffa en sån där "mask" att sova med (och ev öronproppar?)... Får bli första projektet efter lön! Det och sneakers.

MORSDAG PÅ SÖNDAG!!! Vad ska man ge till mamms..? Tror att tiden "jagönskarmigbarasnällabarn" snart är över.. Haha

Dags att ta tag i det och se vad denna tisdagen kan ge! Tjing tjing :)



En godare morgon

Jag överlevde natten trots mitt, i början, fruktansvärt bittra humör. Idag har jag vaknat på rätt sida iallafall! Skulle sprungit en runda när jag vaknade men hade svårt för att komma ur sängen... Så det blev en dusch istället. Typ samma sak? Hehe.

Jag börjar känna hungern komma krypande men jag är verkligen inte sugen på NÅGOT. Ska se till att fixa mig för det verkar vara lite liv på gång inne i stan. Rullekursen har avslutning och jag tänkte inte missa det!

PUSS

Bitter - - - - -

Hur lägger man en tå i framstupa sidoläge? Min är snart krossat, till max.

Jag har haft bättre dagar. Jag har varit på bättre humör, men jag gör mitt bästa. Nästan 6 timamr kvar av denna natt.. Jag vill hem. Krypa ner. Varm säng. Nu. MEN DET KAN JAG DRÖMMA OM :D

Om man ska dela lite bj då? Ciao.


Träning + pizza = sant!

Det gäller ju att ladda på kolhydratsförrådet igen när man tömt det och fett är ju bra för kroppen. LCHF ... HCHF? Hehe.

Var iväg en sväng och skakade rumpan på ett zumbapass på hötorget. Det var lite tråkigt för det var så svåra steg/kombinationer så man hade ju fullt upp med det istället för att ta ut sig totalt. Det är svårt när man inte hänger med. Kändes som att alla utom instruktören hade grova problem så jag var inte ensam (som tur är!).

Jahaaaa.. Inget jobb förrän imorgon och jag ska lista ut ett sätt att fördriva resten av dagen.. Ska gå ner och flytta bilen och... jaaaaa... Kan ju ta ett varv runt kvarteret eller 20.

HEJ!

3 dagar senare

På plats i en av Stockholms södra förorter. Det är skönt att vara här. Bakning, matlagning och diskning är väl ungefär det som har sysselsatt mig idag efter en lååång natt på jobb och inte lika lång "natts" sömn. Egentligen skulle jag jobbat idag med, men bemanning har klurat till det lite så jag blev ledig. Inte fy skam det heller, inte förrän den 25:e, haha.

"Det går bra nu"
Lagom bra

Little by little, fills up the measure
Don’t ever anekatips give up keep on moving
Little by little fills up the measure
Don’t ever give up, keep on moving

Haba haba, hujaza kibaba


Tänk hur man bara snubblar fram i livet. Jag kunde aldrig i min vildaste fantasi föreställa mig att jag skulle sitta där jag sitter nu. Men det är kanske det som är tjusningen med livet. Att vi aldrig vet. Alla tankar och planer om ett "perfekt" liv skrämmer mig nästan. Det viktigaste är ju att man är lycklig, vilket jag har börjat inse att man inte blir av enbart materiella ting, status och ett flashigt jobb. Jag tycker synd om alla människor som fastnar i träsket där karriär, pengar och stil är det enda som spelar någon roll. Tänk så mycket de missar. God ekonomi och en trygg vardag talar jag absolut inte bort, men det finns så mycket mer att uppleva än stress, press och en mobil som alltid ringer.

Jag ska luta mig tillbaka och flyga iväg med Eagle-eye Cherrys fantastiska "Save Tonight". Lev väl!
'cause all we need is candlelight.



Blondinbella och hallonbåtar

Hade någon sagt till mig för ett år sedan att jag skulle börja följa en blogg aktivt hade jag bara skrattat. Faktum är att jag tycker att Blondinbella är asgrym! Hur många tjejer i 20årsåldern har så många bollar i luften som denna människan har? Hon driver flera företag, har anställda under sig, åker land och rike runt OCH hon skriver i sin blogg konstant. Imponerande hur hon håller ihop. Jag blir trött bara av att läsa om allt! Puh :P haha.

Jag har bänkat mig i sängen, som vanligt. Var ute och red i morse (klockan 8!!!) och efter det fick biiilen sig en omgång med dammsugare och högtryckstvätt.

Dagens Jonny:
Jag: Hej, du passar dammsugarpåsarna som ligger här till den röda dammsugaren?
Pappa: Jaaa, vadå? Tänkte du dammsuga bilen?
Jag: Nej, jag sno dina dammsugarpåsar!!!
Vad tror han?! Det var röda lampan på honom...

However.. I eftermiddag/kväll bär det av ner mot Malmö och Jägersro för att titta (och spela lite kanske) på löpen. Tror det kommer pirrar mer i magen av att se hästar och jockeyer och tänka på hur det är att sitta där uppe än av vilket ekipage som faktiskt vinner.

Halv 4 är klockan... halv 4.... Vad ska jag göra i en timme tills m & p kommer hem?! Jag har verkligen sjukt tråkigt... Jag har gjort typ allt man kan göra när man är hemma.. Ska nog angripa godisskålen där nere som var full av hallonbåtar.

Hasta la vista!

Allmän information

Jag och Louise var på stranden och red idag! Det var jättemyyysigt! Hoppas Nina lägger upp bilderna på facebook senare :)

Swiiiiish så var torsdagen förbi! Jag började med att knassnoozea mellan klockan 6 och 10... Hm. Jag vet inte riktigt vad jag höll på med... Jag och mamma var iallafall och luncha på Tegel i Rydebäck. Ååååååh vad jag älskar deras mat! Helt fantastisk, som vanligt!!! Grillbuffen där i sommar ÄR ju bara ett måste :)

Nr 1 när lönen kommer är ett par vita sneakers. Jag kör stenhårt på ballerina och lofers nu. Trist när det är kallt bara! Haha.

Jag har börjat packa... En bikini, 2 linnen och ett par shorts räcker väl när man ska upp till Stockholm?! Jag är knappt trött på att packa!

Mammsi och loffan vill tydligen har sällskap på kvällspromenaden.. Kan man gå i pyjamasbyxor? Hm.. Ska dra på mig något annat och haka på. Sleep tight!

"Det tar sig" sa pyromanen

Här sitter jag. Jag borde varit på ett riktigt roligt och svettigt zumbapass MEN det blir ju inte alltid som man tänkt sig.

Waaaaah, jag gick precis ner i bitterhetsmooooode.. En miljard fula ord. Jag är hungrig. Jag sitter i min säng. Jag vill ha mat. Det är ingen hemma. Jag får inte mat. Kul.

Jag och fröken Aspeholm fick till en lyckad shoppingrunda på Väla tidigare idag iallafall! Dock lyckades vi inte så bra med att köpa det vi verkligen åkte dig för... men trevligt var det! Och fika blev det!

YES! Nu kom mamma och pappa hem från Maxi!

Jag ska se till att göra något motiverande... Typ som att förflytta mig från sängen ut till soffan och glo på något på tv. Rastlöst, överskottsenergi, uttråkad... Känner mig som en tjurig 13åring som inte får vara ute längre än till 23.. BEEN THERE!

Ha de.


Roompah och melodifestival

Polen hade sjukt snygga ben, men det var väl allt.
Ryssland lät grymt bra, jag förstår att det blivit en fight med Saade.
(Det har nog lite mer än med låten att göra)
Armaniens klänning var ju knappt värd att ens kallas linne.
Favoriten är endå Norge! Haba, haba!

Träningsvärk. Det underbaraste underbara har åter drabbat mig, långt om länge. Jag red ju igår, på ponnyn, och jag har knappt kunnat skratta idag. Mina magmuskler är på semester. För att inte tala om min RUMPA som känns hyfsat bra idag! Det var inte ens roligt att sätta sig i bilen. Gnäll gnäll. Det är synd om mig :)

Jag var och hälsade på Malin. DET var längesen! Kayla har blivit stoooor! Helt galet vad barn växer! Jag hinner iallafall inte med. Det blev lite promenerande och pizzabak och efter det begav jag mig ut till stallet igen men denna gången för lite coachning. Stackars Astrid. Där stod jag. Malde och gestikulerade, visade och fixade i evigheter. Jag red nog mer från marken än vad hon gjorde från hästryggen, haha. Men bra blev det. Rida är trots allt blod, svett och tårar och jag var nöjd som lyckades undvika både det först- och sistnämnda idag :P

Längtar upp till Stockholm! Får se hur många dagar till jag klarar av att vara i stillhet här nere.

Imorgon blir det iallafall sushilunch med Malin, ÄNTLIGEN!!!! Jag håller på att avlida utan sushi. Sen blir det shopping och fika med Jenny på Väla. Det blir ett Zumbapass imorgon också och förhoppningsvis håller sig vädret i schack så jag och Sebbe kan ta vår inplanerade kvällsrunda. Känns som morgondagen är rätt tjock, oväntat nog.

Sängdags!

Haba, haba på er!

Saknar...


Mongobild på mig innan jag kaosade mitt hår.
Nu är det KORT! Sofistikerat? - Man kan ju alltid hoppas.. :P

TAX SKA NI HA!

Wroff!

Kvart över 8 slår klockan och jag känner mig som en loppäten hund. DET KLIAR! Underbart. Sola på ni alla som byter ursprung när solen känner för att berika vårt land så kör jag vidare med mitt underbara svennepigment!

Jag har kli lite överallt och tänker snöra på mig ett par bekväma skor och gå en lång lång lång runda. Imorgon är det zumba igen :D Tja då!

SÅhär kan det se ut ibland...


MÅNDAG

Har avnjutit en extrem frukost bestående av yoghurt och the.. Känner hur sockersuger sätter sig i huvudet direkt och min kropp bara VILL HA MARABOU! Knappt sunt att äta det till frukost (idag igen).. :)

Ska dra iväg till momme och fixa i hennes trädgård. JOBBAH! Jag har varit mer taggad på att jobba men lite wöörk och solsken kan ju knappast döda en, inte idag iallafall. Har bestlutsångest över vad jag ska ha på mig. Mina ben skriker shorts men fan, det blåser ute! Blir nog shorts... måste sluta vara kyckling!

Satt och läste på Davids (min kursledare från bj/cs) om hur roligt de hade i fredags och lite om kurserna. Gaaaah vad jag stör mig på rullekursen. Jag vill nu, nu, nuuuuuu! MEN är man klant så är man. Jag har ju lärt mig något iallafall....

Upp, upp och iväg dårå?


Bild innan Kaylas dop :)

Räknar får

Svintrött men med kli i fingrarna. Tänkte blogga mig till sömns.

Första funderingen: Hur kan man var trött klockan 23 när man gick upp klockan 11 efter att ha gått och lagt sig klockan 23?! Fantastiskt.

Jag har hittat min träningsform!!!

Äntligen efter att ha läst miljontals artiklar om att "man ska hitta en träningsform som man tycker är rolig" har jag hittat mitt sätt att träna. Zumba! Det är ju helt fantastiskt! Efter några försök har jag börjat få kläm på det och om jag sammanställer mina senaste månaders träning så får faktiskt Zumban en klar tiopoängare! Sen att en åsna har bättre motorik än mig är ju en helt annan sak.. MEN som sagt, Zumba! Mh mh mh!!!!

Igår hade jag och pappi en heldag! Vi var ute och körde motorcykel (jag var nere i källarne och rotade fram mammas gamla skinställ, haha) och det blev besök på Sofieros glasskiosk, knappt god glass de hade istället!!! Den hade jag helt missat. Det kommer bli fler besök där i sommar, hehe. Väl hemma igen bestämde vi oss för att åka in till stan och äta middag. Mamma var ju i Amsterdam och därmed var köket ur funktion. Enkel matematik!

Några minuter kvar på detta dygnet, bästa att ta snacket med John Blund så snart som möjligt.

Visst får man schysta kinder i mchjälm? Haha. God natt på er!


Lördags

Det var ungefär nu som jag tänkte komma med en utvärdering av mitt absolut första yogapass. Sjukt bra av mig att jag stängde av väckarklockan i sömnen... Sjukt obra av Sats att lägga ett träningspass klockan 09.30 en lördagsmorgon. Det var faktiskt BÅDAS fel att detta gick snett! ... jag tar trots allt på mig delar av skulden.. ;)

Jag tänkte att det nog var på tiden att jag printar ner några rader i min, för tillfället, totalt misslyckade blogg.

Vad har hänt sen sist?
- Det sjuka är att det har hänt sanslöst mycket i mitt händelselösa liv. Jag vet inte vart jag ska börja så jag skiter nog helt i det.

Hur som helst är jag "hemma" i Helsingborg nu. Här ligger jag, under täcket, och funderar över dagens kommande bravader. Ska snart gå ner och fräsa lite åt pappa i köket, mitt morgonhumör och hand tröga morgonfrågor går aldrig ihopa. Jag är bara realist, MEN jag ska försöka vara snäll. Det är ju trots allt min Världens Bästa Pappa. Han kanske har något spännande på gång. Mamma är out of town till måndag så då kan det hända att pappsilappsen får några brillianta ideer. Jag hoppas bara att det är bättre än städning och trädgårdsarbete...

Det är lustigt hur glad man kan bli när någon ringer och väcker en halv 5 på morgonen. Då ska det verkligen vara rätt person. ;)

Jag var och träffade mitt hjärta igår :D Oh så vacker han var! Och jävligt skitig! Han ska gå STORA vårbadet av mig någon dag den lilla griiiiisen. Ja, jag pratar om the one and only Ponnyn! Vi var ute och lallade lite.

Om man skulle hoppa i någon form av klädersplagg och gå ner? Kan vara en bra början på en ännu bättre dag.
Tja så länge

//Äckligt positiv Camilla Wallin

Gammal bild, nya skall komma!
Puss

RSS 2.0