Dag 3

Dagen startade med en föreläsning om alkoholkonsumtion. Riktigt perfekt dagen efter "Barrundan" som ägde rum igår, haha. Det var roligt att föreläsaren framförde att han skulle berätta för hos hur vi skulle dricka och må så bra som möjligt samtidigt. Och han sa inte en enda gång att vi inte ska dricka och köra! Lite galen föreläsning men jag tyckte den var jätterolig!

Fredagen rullade på, jag var och red ponnyn, och aggerade riktig student framåt kvällen (dvs jag drog på mig min snygga blåa overall och drog in till gröningen för grillning och lekar!) Sjukt roligt!!!

Natten är inte för ung längre, jag ska leta reda på min favviskudde i mitt kuddland och sussa. Ha de gott!


Dag 2

Har insett vilka som går i min klass, typ. Härligt med nya människor! Som vanligt när man börjar skolan så har vi fått information idag igen.. Och mer information! Jag höll nästan på att somna innan sista infostunden var slut.

Jag slukade det sista ur boken jag läser just nu. Ååååh så bra den var!!! 545 sidor fantastisk läsning. Vad ska jag nu göra?! Jag vill läsa vidare!! Ska hitta någon ny goding att läsa. Några tips?

Det blir en tidig kväll ikväll. Jag ska gå upp i tid och cykla till skolan imorgon om det inte blåser, regnar, eller något annat olämpligt. Pyss!

Back to school

12.30 satt jag på Campus och blev uppropad! Snacka om att man har fått lyssna på mycket idag. Det har varit rundvandringar, kårinfo, stampusinfo, nollningsinfo, schemainfo och info info info! Jätteroligt! Jag har gått med i teknologkåren, tyckte det verkade vettigt, anmält mig till Stampus och gjort intresseanmälan till lite andra aktiviteter och små "organisationer". Nu är det studentliv på allvar på gång! Känns megakul! Var dessutom och kikade på en såndär studentoverall... Men där tar det emot lite. Jag vet inte vad jag tycker om det... ska fundera några dagar..

Boken jag läser just nu, Ensamma hjärtan och hemlösa hundar, börjar bli riktigt bra och jag ska försöka sluka en bit till av den nu! Tjing tjing /Student-Camilla




Sjuhundrafemtioelva

saker har jag som jag kanske "borde" göra. Men jag orkar inte idag. Klockan ringde vid 8, har varit upp och ätit frukost och tänkte nu åter inta sängen för någon timmes läsning. Känner mig mör efter ännu en natt med märkliga drömmar. Jag är jätteglad att skolan börjar imorgon. Det ska bli riktigt riktigt roligt! Köpte förresten en grymt snygg klänning igår som jag tänkte ha på finsittningen (som jag iofs inte fått någon som helst information om men som jag hoppas blir av!). Hur som helst så kan man inte ha för många klänningar ;)

Min studentklänning


Att vara tjock

Under första året som jag jobbade på en nattklubb i Helsingborg arbetade jag tillsammans med en kille som jag hade gemensamma bekanta med. En kväll när vi satt och småpratade nämndes en tjej och hans omedelbara kommentar om henne var att "Hon har blivit fet!" Tjejen i fråga är, enligt mig, en helt fantastisk människa med utstrålning och karisma som få har och hon är absolut inte tjock! Inte heller trådsmal utan superfin med lite former. Det var då min "varningsklocka" väcktes. Tänk om någon ser mig som tjock?! Och tänk om jag blir som henne. Då kommer alla tycka att jag är tjock!

Är det inte fruktansvärt tragiskt? Hur kan man vara så hemsk som människa, och kille, att man uttrycker sig så bara för att tjejen i fråga inte såg ut som en av Victoria Secret-änglarna? Samtidigt som han uttalade sig elakt om henne fick han mig att må jättedåligt. Han slog därmed två flugor i en smäll och enligt mig kan en människa som uttrycker sig så inte vara speciellt nöjd med sig själv. Jag vill bara säga en sak till den killen: skaffa bättre självkänsla!!

Volvo s40 -05 TILL SALU!

Funderar svagt på att sälja min bil. Det är inte bilvänligt att vara student. Jag ska köpa busskort. Eller kanske börja cykla... skaffa moped? En gammal retromoped hade varit ballt med en kruka till hjälm.

Nej. Volvon får stanna tills vidare. Älskar honom för mycket!

En smart känns rätt så studentvänligt. Men lite muppigt.


Ingen-jör

På onsdag börjar det.. Pirrigt i magen! Lunds Universitet i Helsingborg, yes yes!

Tyst igen

Har för många böcker att läsa just nu!!! Fick hem Toves bok om Kvistofta ridskola och löphästar idag! Ska börja läsa... Sen har jag ju min feel good bok om hjärtan och hundar också. Borde kanske stanna hemma ikväll?! Naaaj! Vill träffa Linnsi :)

Jag saknar mitt fina hår!!


Om mig



Jag heter
Camilla Wallin
Jag är för tillfället taggad på att börja plugga.
Jag är duktig på att gå upp tidigt.
Jag tycker inte om dumma människor.
Jag är jättedålig på att dansa (men det ska jag bli grym på nu serru!).
Jag läser för tillfället boken "Ensamma hjärtan och hemlösa hundar".
Jag gillar färg!
Jag sjunger alltid när jag är ensam i bilen.
Jag älskar mig själv.
Jag önskar för tillfället ingenting.
Jag är inte speciellt bra på att vara taskig.
Jag pratar skånska.
Jag tycker om hästar, sommaren och snö.
Jag är beroende av ICA maxi på Råå (dom har ALLT)!
Jag har på mig ljusa jeans och ett vitt spetslinne.
Jag dricker allt som börjar på V.
Jag lyssnar gärna på NRJ.
Jag blir arg när jag är stressad eller hungrig.
Jag är rädd för björnar.
Jag kan inte förstå hur man kan vara otrogen (GÖR SLUT?!).
Jag är uppväxt i samma hus som jag bor i nu.
Jag har riktig nojja över vad jag ska ha på mig första dagen i skolan!

Listan lånade jag av trace.blogg.se

Ursäkta bloggtorkan

Helt plötsligt var det den 18e augusti och mina böcker som jag lånat på biblioteket måste in idag! Torsdag är det tydligen också. Jag som nyss tyckte att det var måndag! I eftermiddag ska jag äntligen träffa Linn! Hon må vara den mest svårflörtade vän jag har, eller svårfångade kanske stämmer bättre.

Trött, inte nyvakten, långsam Camilla ska förpassa sig ner och klättra i ridkläderna. Först på schemat: Pownyn!

Julahoppningarna i Åsbo 2007


Avreagera

Har du testat någon gång att skriva ner alla dina tankar och känslor när du är ledsen? Att bara välla ur dig allt till din "hemliga bästis"? När du tryckt "spara" kommer han eller hon alltid att minnas det tills du inte vill det längre och kommer aldrig säga det till någon om du inte tillåter det.

Hej igen.

Det blev ett litet uppehåll på bloggen ett par dagar. Ibland behövs det en paus! Vad har hänt? I fredags hade jag fredagsmys med bara me, myself and I! Gick och la mig med boken 'Elsas mode' strax efter 22, fastnade totalt och somnade inte förrän 03. Galen bok skriven av Sofi Fahrman. Baksidan förtäller att det är den första i en trilogi av Fahrman så jag ska se till att få fatt på de andra böckerna 'Elsas värld' och 'Elsas hemlighet' också. Råå bibliotek here I come!

Lördagen spenderade jag tillsammans med Sandra. Vi åt tacos, tittade på Family guy och lockade hår. Sandra kilade till jobb strax innan 00 och jag tog bilen in med mina 15cm klackar för en liten vända på stan. Jag har gjort lättare saker än kört bil med två styltor på fötterna!

Halvar håret klart... Sandra har inte ens plattat sitt raka hår! Galet!!

Den som säger att jag inte är mästare på att locka (andras) hår vet inte vad den snackar om ;)



BEger mig.

Ciao.

Blockat

Effektiva jag har äntligen lagt ut min studentlitteratur på blocket.se och börjat titta efter ny. Den första boken jag måste ha är utgiven detta året vilket betyder att den INTE går att få tag på begagnad. Fail. Mailade på lite annan studentlitteratur som jag hoppas få svar på. Dumt att lägga dubbelt så mycket pengar på böcker om det inte behövs ;)

Någon som behöver någon av dessa?


Spårhund


Citerar Blondinbella

"Om jag ska summera vad jag hittills har lärt mig i livet så är det att allt man vill uppnå i livet går att genomföra om man lägger tillräckligt med energi på det. Strunta i alla dumma tankar som drar ner dig, försök att tycka om dig själv, bli din bästa kompis, var envis och ge aldrig upp. Lyssna på folk men bestäm alltid själv och gå efter din magkänsla. Tycker de inte om dig för den du är så kan dom dra. Ändra dig aldrig för att någon annan är knäpp! När livet krisar så gå tillbaka till dig själv, och fundera på vad du tycker om och vill göra."

Även idag följer jag hennes blogg. Det är roligt att läsa den, man blir peppad, taggad och man slipper läsa om alla bantningstips och se hur smal någon har blivit, eller hur lite personen har ätit. KRÄK! Jag blir bara irriterad och illamående när jag läser sådant. Har slutat köpa alla magasin som innehåller sådan bullshit också. Har dessutom letat fram ett gigantiskt pappersark för att göra min första visionboard! Ska ha den i min "walk in closet" så jag ser den var dag. Klippa och klistra...

Funderar över vart jag ska få plats med min visionboard... Hehe ;)

Sen blir jag lite ledsen...

Jag satt som sagt och tittade igenom bilder sedan 2003. Jag hittade jättemånga fina bilder på mig själv och många andra. Det som gör mig ledsen är att jag aldrig tyckt att jag själv är fin. Nu när jag tittar på mig själv för 5 år sedan förstår jag inte hur jag tänkte. Jag var ju hur fin som helst...



2006-09-04



2006-09-06


Går igenom gamla bilder...

Sitter på m&ps dator, på min gamla användare, och tittar på bilder. Den äldsta bildmappen är från 2003... 2003?! Herregud. Ni ska få en liten godin av mig iallafall ;)



2006-08-03
"Blond med örngott på huvudet"


Trött

3 nätters urusel sömn och jag är nere på noll. Känner mig överkörd, halvt nedslagen och småfull. Har hängt med mamma lite på förmiddagen. Köpt lite nya hinkar och täcke till ponnyn som vi äntligen hämtade igår! Nu är han jättemycket min igen!!! Jag har saknat honom jättemycket och jag känner mig supertaggad att komma igång med ridningen igen. Vill ha mitt träns som jag beställt nuuu så jag och ponnyn kan vara vackra varje dag :)

Varberg för längesen


Rädd

Sandra är på väg hit verkar det som. Vi ska till Väla, hoppas på att få tag på ett par vita Converse i storlek 38 - det gick iaf inte förra veckan! Sandra tänkte också att vi skulle utföra födelsedagspresenten. Jag är rädd!

Regn

Första dagen på "mitt gamla liv" och det regnar.. Pepp? Haha. Nu ska jag bege mig!


Lördag och födelsedagsfika

Jag trodde först det var en pojke på mitt rum när jag yrvaket satte mig upp i sängen imorse och mötte blicken från en blek figur med kort ruffsigt hår i min stora stegel mitt emot sängen, men nej det var ju jag själv! Ny frisyr tar ju ett tag att komma överrens med men jag tycker faktiskt att det gått riktigt bra TROTS att jag klippt av mitt långa hår som jag inbillar mig att alla killar tycker att vi tjejer ska ha. Samtidigt är det nästan aldrig någon kille som märker att man klippt sig, lagt slingor eller något annat. Märkligt det där!

Miss Aspeholm bjöd in till fika och presentutdelning på eftermiddagen! Jag, Jenny och Sandra hjälpes alla åt att äta upp de inhandlade små bakverken, gottgott! Fick en jättefin pikétröja i funktionsmaterial att rida i och ett pärlarband. Vi diskuterade också min födelsedagspresent som jag fått av Sandra... En pericing... Vart ska man sätta den?! Mina alternativ för tillfället är nyckelbenet eller naveln. Men jag vet inte. Jag känner inte mig som en "piecingperson".. Ska man inte vara lite tuff för det?! Åh..

Kortet jag fick av Jenny...

... var jätteroligt! Haha! Tack så mycket för fina presenter och väldigt roligt kort!



God natt?

Klockan 4 gick det inte längre. "Andréesjukan" som jag så fint kallar det lät mig inte sova längre. Host, host, host och HOST. Var nere i köket och hämtade lite varmt vatten med honung... känns lite bättre nu. Passade förresten på att skicka in min appidé till "Telias appmiljonär". Har tänkt på en sak rätt länge, sparkade nu mig själv i häcken och skickade in mitt bidrag. Lite spännande är det allt ;)

Att prioritera sig själv

Jag är glad att jag stannade hemma idag. Jag har ätit en god middag med min föräldrar, skrivit på min bok som jag hoppas en dag ska få en framsida och en baksida och stå i en bokhandel, ätit lite glass och ostbågar. Nu ligger jag i sängen och ska snart stänga ner. Min röst som jag förresten tappade imorse har mirakulöst återvänt mer och mer under dagen, tack och lov! God natt på er!

Lugn fredag

Jag vet inte vad som har hänt men uppenbarligen så är det fredag igen?! Galet vad denna veckan gått fort! Idag ska jag inte göra ett skvatt mer än att äta det pappa står ute på altanen och grillar och sen ta på mig något mysigt och krypa ner framför TV:n med en stor kopp the och min onda hals. Det lät fruktansvärt bra när jag tappade rösten imorse!

Känner mig lite halvstressad när jag tänker på mitt golfsett som står nere i hallen... Jag kommer nog INTE hinna ta något grönt kort iår. Nu har jag klubbor iallafall så nästa sommar ska jag se till att spela lite! Anders var helt lyrisk när han var här igår och förstod inte alls hur jag kunnat låta bli att ens vara ute i trädgården och testa klubborna. Jag är kanske mer mogen och kan hantera att ha nyinköpta saker bättre? (med andra ord TRÅKIG) Hehe.

Bild från när Anders drog med mig till "Nisses Golf"


Lite småkär i min nya skjorta!

img_2996 (MMS)

Lite småkär i min nya skjorta!


Hår


Så blev det!

Lite ovant men jag gillar det!

Corado

Jag åkte ur till stallet redan vid 10 imorse och tillbringade större delen av dagen där. Astrid och Corado var med på ett träningsläger som varat nu i 3 dagar och de var så himla fina och duktiga! På vägen hem svängde jag in om HEP och beställde ett nytt träns till min lilla prins och köpte ett regntäcke.

Nu ska jag sätta fart och snygga till lite här! Finbesök väntas!

Finingar!!!


Där rök det!

Jag avskyr att vara hos frisören, även om Nina är jätteduktig så tycker jag att det är så himla jobbigt! Idag rök mitt hår, tjoff av! Det slitna, risiga åbäket fick sitt! HEJDÅ! Det kommer en liten bild senare!

Ringde förresten till mormor:
Camilla: Hej! Vad gör du?
Mormor: hmmm... inget...
Camilla: Vill du komma ner och käka thaimat med mig?
Mormor: Aaaah, kan inte du komma hit. Jag ser så hemsk ut i håret!
Camilla: Men jag ska LAGA thaimat. Du har 1h och 20min på dig! KOM IGEN NU!
Mormor: Men jaha.. Men håret ser så hemskt ut.. men ja okej då...

Pensionärer kan vara så fruktansvärt söta! Jag ska också sluta göra saker när jag ser hemskt ut i håret (eller INTE!) Lilla mormor...

Sötemomme!!


Hemskt uppvaknande

Inatt drömde jag om någon jag inte drömt om på väldigt länge. En person som jag verkligen saknar men som jag tyvärr inte har kontakt med längre. När jag sen vaknar och lite halvt slumrandes scrollar igenom de senaste facebookhändelserna ser jag att en gemensam vän lagt upp en nyhetslänk med texten "Mc-olycka" och skrivit "Krya" på dig mannen. Allt som kan snurra i ett huvud snurrade fruktansvärt fort under de minuter det tog mig att läsa artikeln och sen se kommentarerna i inlägget där det framgick att det inte var samma person som i min dröm. Jag har fått lära mig att "det som inte händer mig" verkligen kan hända mig. Tackar alla gudar för att det inte hände denna gången. Och för övrigt - jag saknar dig jättemycket.

6 är nya 5

Vaknade klockan 6 imorse, klarvaken. Det var ett tag sedan det hände. Innan var det alltid klockan 5, gärna 05.15... Efter ett tags trillskande vaknade jag nu runt åttasnåret istället. Crap! För övrigt är jag ledig idag, ledig kan betyda ledig, ledig kan också betyda fullspäckad dag. Tyvärr känner jag mig inte jättepositiv idag. Jag är trött, vill sova vidare men vill inte riskera att missa min klipptid. Dagens ILP?

27 dresses

Gick igenom min klänningsgarderob förra veckan. Till min stora fårvåning passade alla mina kläningar! Jättemycket lycka när alla mina små älsklingar fick stanna.

Tant blå

Farbror Tant brun

Tant gräddelin?

Självklart har jag bilder på alla klänningarna (hehe) men de sparar jag till en annan gång!


Gomorron

Visst är det skönt att vakna innan klockan ringer? Jag lyckades precis med att slå upp ögonen hela 30 minuter för tidigt! Dagen kunde ju knappast börja bättre! Nu har jag hela 2 timmar på mig innan jag ska lämna huset för några timmars jobb. Ska börja med att söka studiebidrag på csn's hemsida!

I lördags när jag skulle besöka damernas på Madame ramlade hela ringen av!

När jag sen skulle sätta på lite mer mascara (och annat kletigt) stötte jag på ett nytt problem... (Jag står upp på bilden!!!)

Jumpis

Funderar faktiskt väldigt starkt.. Den ser ju bara så himla mysig ut!!!


Gårdagens sushikväll

Madde fyllde 21 dagen innan jag fyllde 22 (alltså den 27e juli) och drog ihop en sushikväll. Det var verkligen supertrevligt! Alla hjälptes åt att göra sushin - som blev supergod! Nya ansikten, sköna personligheter och jättegod mat kunde inte vara annat än en perfekt avslutning på juli månad!

Söta Madde!

Sushi!

.. och mer supergod sushi!

 


RSS 2.0