Ingen tråkig kaka!

Då var det dags att printa ner några rader på bloggen. Det har hunnit hända en hel del sen sist och jag kommer inte skriva om allt.

Till en början så var mamma och pappa på besök över helgen vilket var jättekul. Jag och pappa konstaterade dock en sak - detta var sista gången de bor hemma hos mig! 3 pers och en hund i en etta var ingen hit. Speciellt inte när jag kommer hem imorse och upptäcker att mamma har gjort sådant som mammor gör - förbättringar. Med förbättringar men jag flyttat om i min hylla med vin- och champagneglas, ändrat min ordning i köksskåpen och ställt ut mina värmeljus på diverse ställen i lägenheten. Jättegulligt av dig mamma, men vems lägenhet var det nu? Pust!

Förutom om-möbleringen var vi runt hela Stockholms stad igår. Pappa skulle till Hammarby sjöstad - vi var i Hammarby sjöstad. Pappa skulle till Djurgården - vi hamnade på Skärholmen vilket iofs pappa Jonny tyckte var jätteroligt eftersom han aldrig varit där. Tummen upp från oss andra 3 (jag, mamma + hund) i bilen. Kvällen avslutades iallafall med en jättegod middag på en italiensk resturang tillsammans med Anders. God mat och trevligt sällskap och såklart delade mina föräldrar med sig av några pinsamma historier från mina yngre år... Men det hör väl till!

Efter att mamma och pappa begav sig söderut efter lunch har jag kört en liten fix och trix-dag. Jag var nere i tvättstugan och sysslade med allt tråkigt man nu kan göra i en tvättstuga, sprang en runda och sen har jag fila och peelat, skrapat, karvat och smort så nu är man len som en barnrumpa igen! Fint skare va! Hade lite morötter i kylen som jag inte visste vart jag skulle göra av... Uppfinningsrika (och kaksugna Camilla) kavlade upp armarna och vips så stog denna på spisen:

Hade man kunnat lägga upp "doftklipp" hade jag gjort det för Lailas morotskaka luktar iiiiiiinte illa!

Nu blir det morotskaka och hästhoppning på SVT1. Ikväll blirre myyyys med <3.

Tjingeling!


Måndag "som vanligt"

Smack, måndag igen! Det känns som att det är måndag hela tiden.

Jag har precis, bokstavligt talat, krupit ur sängen. Gäsp! Lyckades komma med nattbussen hem och kom därmed i säng 1 timme tidigare. Tummen upp!

Helgen var mega! Jag och Anders tog en låååång promenad runt Djurgården igår på eftermiddagen. Galet så kallt det blivit igen, men solen sken så det var hur mysigt som helst :)

Idag planerar jag att bege mig till Liljeholmen för att träna lite. Tänkte ta några kilometer på bandet och svettas lite. Måste ju springa på lite nu så man får upp ordentlig kondis inför årets löp. Planerar att delta i några olika lopp under sommar/sensommar. Haha, ja, ni låste rätt!

Nu har jag inte mer att dela med mig av. Ha en bra dag! Tja!


Torftigt

Torr design, ingen header och ett relativt torrt första inlägg.

Välkomna tillbaka, tillbaka halvvägs in i mitt liv.

Jag överlever inte utan blogg längre. Jag är i behov av det - NU!

Efter att i stort sett ha kastat sig iväg till Stockholm, med hela livet i en resväska (och några få kartonger), hunnit både vara inneboende, fått en egen lägenhet, blivit uppsagd på nyårs afton (man tackar) och sedan fått besked om förlängning (och därmed slapp flytta) har jag liksom landat. Att bo i Stockholm är inte så jävla häftigt som jag först trodde. Man går till jobbet, sover, äter lite däremellan och går till jobbet igen. Man tränar de dagar man hinner (har ångest de dagar man inte hinner), man tvättar lite då och då, städar, diskar och så åker man till jobbet igen i tre dagar. Jag kan tyckas vara bitter och ja, jag är faktiskt lite bitter.

Här sitter man med ett glas vitt, surfar runder lite på diverse hemsidor för att fördriva tiden samtidigt som man stekt på lite kyckling för kommande dagars matförtäring. Hemlängtan kom ikapp mig för dryga en vecka sedan och den slog hårt. Jag saknar inte allt i Helsingborg men jag saknar mycket.... min älskade familj saknar jag något så fruktansvärt mycket, så mycket att jag faktiskt själv är förvånad. Som tur är kommer mamma och pappa upp nästa helg för att ordna lite med lägenheten. Vad skulle jag gjort utan er?!

Från det ena till det andra - barndop. Yes, ni läste rätt! Barndop. Vad ska man ha på sig?! Jag har redan panik, en månad i förväg. Anders kommentar, som kan tyckas bör vara lugnade, "men gumman, du bor i Stockholm?" lugnade inte alls när jag yttrade mig om min klädpanik... Vi får väl se vart det hela leder. Spånar på en vit blus jag tittat på tidigare, brun/beige kofta och en snygg kjol till.. Ämnet lär ju dyka upp igen.

Jag borde börja göra vid mig och bädda ner mig.. eller göra vid och göra vid, jag har inte ens kommit ur pyjamasbrallorna idag! Haha! Jag och min underbara pojkvän spenderade hela dagen i soffan efter en sådär ruskigt mysig "söndagsfrukost" på en lördagsmorgon. Imorgon ska vi ta en promenad ut på Djurgården för att besöka ett mysigt fik innan jag ska gå till jobbet. Mys, mys!

Puh, vad jag behövde låta fingrarna dansa ordentligt över tangentbordet. Trevlig kväll till alla er som är på väg in i dimman! Nu förpassar jag mig till el säng. Ciao!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0