Jäkla röta!

I förra läsperioden hade vi en hemtenta i fysik, närmre bestämt i exprimentiell metodik. Blev godkänd på inlämningen men fick komplettering på en enhet... Några veckor senare får vi ut ett mejl där det står att jag är UNDERKÄND. Underbart. Motivationen knackade redan och sen blev man kuggad ovanpå det.... Idag tog jag iaf mig i kragen och gick till föreläsaren i ämnet för att reda ut vad som egentligen var fel. Det visade sig att de hade MISSAT min komplettering!!! Uppgiften var rätt och Camilla Wallin erhöll därmed ett G! Det var ju KNAPPT en lättnad! Happy Camilla :D

Dagen i övrigt är inte så speciellt. Ska försöka skumma igenom uppgifterna till projektet vi ska starta igång på fredag, typ någon miljögrej, och kanske kämpa lite med analysen.... Villis intis! Hur som helst så ska det ju göras. Helt sjukt att vi snart gått ett halvår! Till våren är det bara 2 år kvar till examen! Herre jäklar.

Jag och Sandra pratade om 2012 i förrgår. Jag har redan bestämt mig för att det kommer bli ett skitår. 2009 skulle bli mitt år, det blev skit. 2010 skulle också bli mitt år! Det gick åt skogen... Nu skulle ju faktiskt 2011 bli MITT ÅR! men HAHA det har det ju inte blivit. Så jag går ut defensivt denna gången och förväntar mig ett pissår. Med tanke på tidigare inställning så kanske det blir grymt?! (ja deet är ju faktiskt så att hoppet är det sista som lämnar oss...) We'll see!

Lyfta på rumpan och få något gjort kanske. Tjingeling!

Nyår 2009/2010



Tisdag

Efter en helt vanlig tisdag känns det skönt att sitta här och mysa lite i morgonrocken. Just nu är det nog mitt favoritplagg, så varm och go!

Älskar för övrigt att rix fm har så mycket skit på sin webbsida att hela min dator laggar sönder!

Någon mer än jag som undrar varför Taio Cruz snott Saades låt? Kunde fram till förra veckan sätta min hand på att det var Eric Saade som var ägare till låten "Hangover"! Galet!

Ska förpassa mig till sängen och sjunka ner med mina kära matteböcker och alla derivator. 2,5 vecka till tentan och den ska sitta!!! Punkt.

Ge mig snöööööö!



Söndag

Dagen är snart slut och jag har inte hunnit med mer än en supertrevlig brunch med Nina, stallet och kvällsmat. Men det är väl så det ska vara en söndag! Känner mig redan mogen för att krypa ner under mitt megatäcke och gå i ide tills imorgon, eller nästa år eller något. Ska nog faktiskt göra det...

When the party is over...

Då har man överlevt 3 nätter i sträck. Fattar inte riktigt själv att jag gjort det med tanke på min sömn som just nu är katastrofal. Det går bara inte...

Det slog mig så hårt i huvudet när jag körde hem... Festen var slut, showen över och hakorna som jag stått och hållt upp så vackert hela natten föll i golvet och allt brast. Jag vill bara storgråta... men det hjälper inte. Jag känner mig trasig... och ledsen.


Filosofen

Jag försöker fördriva min pluggtid med ett paket pepparkakor. Var jag inte dum och jävlig innan så lär jag väl bli det nu.

Det är magiskt så kreativ man blir när man pluggar. Just nu sitter jag och spånar på precis alla möjliga sätt att slippa undan analyskursen. Den lösningen som ligger närmst just nu är att skaffa en man som är snygg, framgångsrik (givietvis rik), har bra humor, glimten i ögat, som känner för att röva bort mitt hjärta och behandla mig som en prinsessa för resten av sitt liv. Jag kan göra (nästan) vad som helst. Bra idé va? Hur stor är sannolikheten för att detta skulle hända då? Mjaaaa... Det kan jag iofs inte räkna ut för just nu går alla mina tal mot NOLL! Känns jävligt omotiverande. Bittra lilla jag. Hej.

En annan tanke jag har är att fortsätta skriva på boken som jag började på i somras. Det känns faktiskt motiverande. Sannolikheten att jag blir klar med den är nog störra än att jag snubblar på en man med kvaliteterna som jag nämnde ovan.

I helgen ska jag jobba förresten! Jag ser verkligen fram emot det! Hade kunnat jobba både idag och imorgon också. Det hade känts bra.

En annan tanke som nyss slog mig är känslor. Det läskiga fenomenet. Glädje förvandlas till tårar, tårar till ilska, ilska till besvikelse, besvikelse till uppgivenhet och uppgivenhet till likgiltighet. Undrar om det kommer till ett stadie där man faktiskt slutar bry sig överhuvudtaget.

Det blir för övrigt pannkakor till lunch i casa de camilla med massa jordgubbssylt! Take care allesammans. Löve.


Enormt tjocka, lite misslyckade, pannkakor i mitt sunkiga lilla kök i sthlm.

Bitterhet och gapskratt

Min största besvikelse idag är nog min goda påse med blandgodis som inte smackar ett dugg. Jag tackar min ljuva förkylning för det!

Idol borde anställa ett gäng låtskrivare som kan skriva lite nya låtar. Hur många gånger har vi inte hörs "in the name of love"? Helt allvarligt... Skrota tävlingen!

Bitterhetens kväll är här :)

Ska nog snart bädda ner mig. Ska sova bort det sista av min MEGAFÖRKYLNING som obärmhärtigt kastade sig över mig tidigare i veckan. Vilka ord jag kan va?

HAHA ni bara måste läsa detta, på tal om ord! Vi hade en föreläsning idag om presentationer och på slutet, sådär vid 16-16.30tiden en fredag när Camilla var sååå trött som man kan vara en skoldag, började föreläsaren prata om SÄRskrivningar. Titta själv:

Latmask

Lat mask

Mörkhårig sjuksköterska

Mörk hårig sjuk sköterska
Henne skulle jag inte vilja träffa!! HAhahaha!

Renkorv

Ren korv

Skumtomte

Skum tomte
Får man julklappar av honom?!

Vår kassapersonal

Vår kassa personal


Och till sist: MIN FAVORIT

Stekt kycklinglever

Stekt kyckling lever
Hahahahahahaaa!!!

För övrigt borde alla som är mer eller mindre bittra, även väldigt glada, gå in på http://www.felsms.com för HERREGUD vad roligt det är! Har legat här den senste kvarten och halvt avlidit!!! Puuuuuh!!!

Nej trevlig fredag på er alla. Nu ska jag borsta tänderna, krypa ner och hoppas att mitt illamående efter allt godis slutar snart. VILL HA MEEER! ... inte just nu kanske. Puss!

Tidig morgon

Jag har börjat vänja mig (efter sådär 3 månader!) att gå upp vid 7. Det kändes nästan lite lyxigt att ligga kvar till 07.20 imorse utan att få panik för att ha dragit sig för länge.

Har suttit och arbetat med lite instuderingsfrågor till ett litet projektarbete nu på morgonen. Klockan är bara 08.25 men det känns redan som förmiddag. Haha så knäpp man blir!

Idag händer det inte vidare mycket. Ska försöka komma från skolan vid 3 så jag är i stallet innan det blir mörkt! Det är nog det enda riktigt negativa med vintern - mörkret. Uh vad det kan dra ner mig!

Ska försöka blogga lite oftare. Känner att jag kommit ur mitt bloggande rätt bra, det var väl iofs ett år sedan jag själv tycker att jag skrev riktigt bra och fick till lite gliringar här och var. Morgonbloggandet efter jobb brukade kunna underhålla iaf mig! Hoppas det är fler där ute som har samma sköna (ibland ökentorra) humor ;)

Nej men om man ska ta och "göra tisdag då". Puss!

Love, sex and sunshine

Gårdagens arbertspass på Harrys bjöd väl på lite av varje.

Love - Emil, 20, arbetade under några timmar hårt med att övertyga mig om att det är "det lilla barnet" i var man som vi tjejer faller för. Han lyckades nästan övertyga mig.

Sex - Även om mannen som tidigare nämnts såg ut både som en liten hundvalp och som ett barn så verkade det som att han fick gå hem själv - om nu jaktlyckan inte var bättre utanför Harrys.

Sunshine - nog var där solsken vid mitt bord allt. En fet strålkastare riktad mitt i nyllet på stackars dealern gjorde knappast huvudvärken som denne berikats med mildare. Men vad gjorde det? De tappra krigarna kring bordet klarade inte av att bemästara mig inatt heller! Hehe

Nog om jobb.

Dagen idag, eller det som är kvar, blir till plugg, mys och mat. Det är väl så det ska vara en söndag? Minus plugg då antar jag.. Ska ge mig på ett smarrigt recept som jag hittat i en tidning. YES, housewife-Camilla är i sitt esse!

Grattis förresten till pappsen på fars dag!

Nej ppl. Ha en riktigt skön söndag!

"Stora män"

Natten i det lila helvetet gick förvånansvärt fort. Tror det är en bra idé att inte jobba så mycket längre för det blir så himla roligt när man väl gjort det. Kroppsstrumporna som alla sprang runt i igår, tycker jag, är grymt underhållande! Måste vara svinkallt! Haha

Små pojkar som tror att de är stora män gör mig jättetrött.

Dagen kommer inte bli så spännande direkt. Jag är grymt rastlös och klarar inte av att ligga kvar i sängen längre, även om det är jättemysigt.. Ska lära mig mitt tal som jag ska hålla imorgon. Just nu känns det som ett skämt... Har 9 härliga timmar på mig att pränta in det i skallen och ca 12h som jag måste få det att stanna kvar.. Nåväl.
Trevlig söndag!

Den som väntar på något gott..

Då var det dags att slänga på pokerfacet igen. Lördag, sade någon, och Lila Helvetet säger jag!

Jag och Sandra hade laddat för en riktig kanonfredag igår och startade glatt med vin, god mat och snacks framför idol. Drog in till stan strax efter 11 och avslutade kvällen tidigt.

Hade riktigt konstiga drömmar inatt, den lilla tiden jag verkligen lyckades sova. Vin + Camilla + sömn = katastrof.

Tiiiiilda var förrsten med på sin första uteritt idag! Hon var sååå duktig :) jag tror att ponnyn tyckte att det var mysigt också. Tänkte lagt upp en bild på Tilda när vi red ut men sladden är kvar hos Sandra så det blidde inte så.

Ska köra om 30 min, börjar bli streeeessigt!! Shippi shopp!


 


Tja bloggen

.. det var ett tag sedan!

Helt galet var denna hösten går fort. Det är redan vecka 44 och i skolan är vi inne i andra läsperioden... Det känns som vi hade första föreläsningen för en vecka sedan!

Egentligen ska jag sitta och skriva på ett tal som ska vara inlämnat till på fredag, men just nu sitter jag ju och skriver här istället.. disciplin till max!

Jobbade lite på Harrys förra månaden, så sjuuuuukt roligt! Nog för att jag saknat att stå bakom bordet men jag trodde inte jag saknat det SÅ mycket. Man tröttnar aldrig på att träffa nya människor! Faaantastic!

Idag ska jag inte göra mycket mer än att skriva mitt tal och kila till pooownyn och rida en runda. Var i skolan och plugga lite matte imorse.. Kan bara konstatera att allt som sägs och görs innan lunch går in genom ena örat och ut genom andra känns det som! Hoppas det är lite som fastnar iaf..

Nej, inget mer kallprintande här... Mot oändligheten och vidare!!!


RSS 2.0