Löften

Varför har man löften,
när det enda man gör
är att bryter de till den
som står en närmst?
Jag själv.

BLOGGTIME!!!

Det är skönt att vara hemma. Änsålänge!

Jag har tagit tag i min garderob som jag bara tittat in i några gånger det senaste halvåret. Det är vårrensning! Uff, myrorna, you name it(!), kommer få ett ordentligt tillskott i eftermiddag. Tvättmaskinen kör för fullt i källaren och jag är nästan lite sugen på att svänga igång med en morotskaka också såhär innan helgen... alternativt tänkte jag vänta tills mamms är hemma i helgen och ha lite mor- och dottertime med henne. Det känns lite galet hur ens realtion till föräldrarna förändras när man flyttar hemifrån.

Jag skulle varit och kört bodypump i morse... Tills jag insåg att samtliga av mina träningskläder låg i påsen med smuttstvätt som jag släpat med hem. Skillat millis!

Dagen är rätt slappt planerad. Ska fixa här hemma, köra in till stan och hämta mams från jobb klockan 16 (och samtidigt hämta sushi till mig, sen lunch, mmmmmmh!!!!) och strax efter 18 ska jag vara på plats utanför Sandras arbete för en aw såhär en fredag. Det räcker väl att en av oss arbetat? ;)

Ponnyn var hos veterinären igår, igen. Han travade på i lugn och ro, fram och tillbaka sådär en 20 gånger och det kunde lugnt konstateras att ponnynson är fit for fight igen! Dyr häst det där... 2 behandlingsomgångar på 7 år... Nu får han ju hålla sig ett bra tag annars blir vi ruinerade av alla veterinärskostnader! Haha ;)

Nästan äckligt så bra humör jag är på idag. Inget kan gå fel! Maha.

Var förresten och lyssnade på Ranelid igår. Visst, han var bra att lyssna på, men de där j*vla musikerna som var med honom och spelade mellan alla hans snack-set var ju förfärliga! Jag och mamma höll på att bryta ihop var gång tjejen i bandet började yla. Herregud! Jag kan ovanpå det sätta 100spänn på att "sångerskan" låg med killen som spelade trumpet. Där var INGA lugna blickar mellan de två efter var låt. Halleluja på det!

Nej, garderobsrensning sa vi va? :P

Saknar

Dålig.

Söndag - slut.

Måndag imorgon. Ny vecka - nya möjligheter. Haha.

Underbar dag, underbar gårdag.

Jag ska snart släcka tv:n och sova, igen.

Nästa vecka ska det pumpas! Har bokat in pass måndag - torsdag. Ska försöka klämma in någon form av aktivitet på söndag också - om jag orkar.

Blundis ska få göra sitt jobb inatt igen! PUSS!

RSS 2.0