Imorgon!

Hej igen!

Det har gått några dagar sedan sist... Känns som det var julafton igår och att veckan bara sprungit förbi! Jag har iofs jobbat natt 3 dagar och det gör ju sitt. Man blir lite vriden i skallen.

Imorgon är det nyårsafton och jag är JÄTTEtaggad!!!! Oooooh så roligt det ska bli!!! Ska spendera kvällen (och ytterligare två dagar) på en stor gård med 40 andra människor. Temat för kvällen är "det finaste du har" vilket innebär balklänning för min del! Har köpt en helt fantastisk klänning. Jag är såååå himla nöjd! Sen har jag en riktigt stilig kavaljer också ;)

Ska nog ge upp för kvällen. Nu hörs vi garanterat inte på några dagar. Weekend, nyårsfirande, mys och en massa aktiviteter ligger framför mina fötter! So long!




Mo-ti-va-tion

Jag är grym på att stava det, sämre på att använda det.

Jag är nästan klar med min del av rapporten som jag och gruppen ska sätta oss ner med på tisdag och NU blev det sååå svårt att göra klart den. Det är ju bara så lite kvar så jag kan ju göra något annat istället.. Fixa det sista SEN så att säga. Aaaaah kramp på mig själv. Varför gör man inte bara klart det? Människan är av naturen lat, tror jag iallafall.

Ikväll blir det sång och dans på allas våran Cardinal. Det ska bli trevligt även om jag tvingas vara nykter bakom Black Jack-bordet. Yes, I'm woorking! Alla mindre arbetande och mer onyktra personer är välkomna att titta förbi under kvällens gång.

Jag är lite sugen på att ta ett varv på mellandagsrean men min inre pessimism säger mig att jag ändå bara kommer köpa något som är till ordinarie pris och som jag egentligen kan ta vid ett senare tillfälle och därmed slippa bli nertrampad, tacklad eller rent av överkörd. Men det är ju rätt roligt att komma ut en runda!

"Ordbajsa" lite till i rapporten så jag nästan är helt klar så kan jag skriva klart allt SEN. Puss!

Tilda önskar alla en god fortsättning!



Dan före dopparedan

Kände för en riktigt originell rubrik!

Precis ätit frukost/lunch i form av "Flygande Jacob". Fina grejer det där! Sitter här och försöker att inte bli nerslagen av pappa och dammsugaren. Känner få personer som kan dundra fram så med en dammsugare som han kan! Funderar på om han tror att han kan slå bort skiten...

Alla julklappar är klara - isch.... Ska bara fixa pappas också men det är en lätt match! Är faktiskt riktigt nöjd med mina inköp. Det kommer bli en god jul!

Det är lite panikvarning på dagen innan julafton. Jag känner mig lite halvstressad faktiskt... Har lovat mamma att vi ska baka i eftermiddag och senare (typ jättesenare) ikväll ska jag in till mitt hjärta. Ingen dålig julklapp du kommer få inte! Nästan så jag vill behålla den själv... Hehe.

En snabbis till mitt andra lilla hjärta nu så att han inte känner sig bortglömt. Gnägg och sånt!


Julstämning hos familjen W

Vovvisarna <3


Bartender och dum i huvudet

Igår var det äntligen dags för den omtalade "kroggalan". Min kväll slutade redan vid 23.. Kände knappt att jag bidrog med någon partystämning med min huvudvärk och ovanpå det var jag megatrött. Hur som helst började vi med att tura på båtarna och äta julbord. Årets första julbord, för min del, och det var jättegod mat! Efter turan skulle det styras mot Tivoli för Nöjesgalan men vi gjorde en liten avstickare till en bar först. Väl framme ska jag beställa en sprite i baren (jag hade som sagt ont i huvudet). Mr "bartender" frågar två gånger vad jag vill ha, båda gångerna svarar jag "En sprite", han ler lite snett, böjer sig fram och säger med sitt äckliga flin "Alltså detta är inget café". Jävla idiot var min första tanke. Visst att jag inte bidrog till att hans arbetsgivare blev tätare och gav honom löneförhöjning igårkväll men 20an han fick av mig la han garanterat rätt ner i sin egen dricksskål. Jag hoppas att han tyckte att han själv var riktigt cool där han stod och gjorde narr av mig i sin fula fiskarmössa. Grym kille. Verkligen. Synd att han missade att han har ett serviceyrke. Pinsamt.

Förutom denna lilla incidenten som avslutade min kväll så hade jag jätteroligt! Det har varit superkul att komma tillbaka till Cherry igen. Linn har anställt ett gäng riktigt grymma tjejer och killar! Bra jobbat chefen!!!

Jag ska fortsätta min paus i pluggandet med en vända till stallet. Har börjat läsa på en 7 mil lång rapport om hur människor reagerade på miljökatastrofen vid hallandsåsen och efter 35 sidor av bara åsikter börjar jag faktiskt bli rätt trött. Hoppas min lilla springare är lika glad idag som han var igår för då var han superfin :) Så duktig heest! Gnägg



Lördag

Tentan är över och adrenalinet har börjat lägga sig. Var som en hög ollonborre när jag kom hem och sprang runt och surrade om min tenta i evigheter. Puuh! Hinner väl lugna ner mig helt lagom tills mejlet med resultatet kommer.

Episod 1/3 avklarad idag!

Brukar ni dela in dagen i olika avsnitt? Jag har kommit på mig själv att göra det i stort sett alltid. Ser min vecka som ett sånt där schema man fick ut när man gick på högstadiet. Måndag-söndag uppspaltade. Sjukt va?

Har lite klädpanik inför ikväll.. Vet verkligen inte alls vad jag ska ha på mig! Riktigt ovanligt!

Ska det inte komma någon snö snart så tycker jag att det kan bli sommar nu istället!


Fredag

Laddar upp inför morgondagens tenta med en maskin tvätt och några ferrero rocher. Pepp!

Var på Väla en runda innan idag. Tänkte lägga ett par timmar där så att julklappspaniken kunde vara över sen! Ett par timmar blev det... men tyvärr har jag hälften av julklapparna kvar. Är fortfarande helt slut eftet att ha vandrat sådär 10 varv där inne! En eftermiddag till nästa vecka sen är det nog kirrat!

Aaaaah vad mycket blandade känslor det är på morgondagen! Nervositet, hoppfullhet och pirr i magen! Hur kan en dag vara så fullspäckad med ALLT?! Känns nästan som julafton (fast kanske lite bättre). Hade kunnar gå och lägga mig NU så det blev lördag snabbare!


Update

Plugg, plugg och lite mera plugg! Lördagenss tenta närmar sig med stormsteg och jag börjar faktiskt slappna av lite! Det är kanske inte så farligt som det känts tidigare! Lätt att bli lite lurad såhär på upploppet kanske.. SLAPPNA INTE AV!!!!!

På söndag är det kroggalan. Det ska bli riktigt roligt! Tidigare år har jag jobbat men iår är jag ledig och ska infinna mig på turan!

Jag ska krypa ner i sängen (några timmar "för tidigt" idag med) och börja läsa en gigantisk rapport om bygget genom hallandsåsen. Det känns lite tungt att läsa en rapport som man säkert skulle kunna slå ihjäl någon med men det är rätt intressant när det är ett ämne som man hört så mycket om i media! Vilken lite plugghäst jag börjar bli... Thinking is being, you know!

Jag och Tilda :D


Ge mig jul!

Ikväll är jag i mitt esse! Ugnen har gått på högvarv de sista timmarna och det har komponerats både lussebullar och pepparkaksmuffins. De sista gänget muffins är inne nu sen ska det göras glasyr och dekoreras!

Det var längesen jag såg fram emot julen så mycket som jag gör iår. Även om vi inte är många kvar så ska det verkligen bli jättemysigt när det julstökats till ordentlig här, granen är inne och apelsinerna hänger i röda snören fönsterna fulla med nejlikor. Det är DÅ det är jul!

Jag pratade med mormor innan och HON har börjat förvåna! Sedan morfar gick bort har hon inte sagt annat än "jodå" när man frågat hur det är. Idag slängde jag ut det, av vana: Hur är läget? Till svar får jag: Det är jättebra! VAAA SAAA DUUUUU?!?!?! Jag trodde ALDRIG jag skulle få höra det men momme hon kan hon :) Tänk så små saker som kan få en glad!

Nu ska det göras frosting till de små bruna sötnosarna! Kommer en liten bild på mina bakverk senare! Puss

Lite trist...

Låg här och läste blondinbellas inlägg om hur hon hade gått tillbaka i sin blogg och tittat på vad hon gjort i december 2010, 2009 och 2008... Jag ångrar lite att jag tog bort min blogg för drygt ett år sen. Det är ju alltid så roligt att gå tillbaka och minnas när man skrev de olika inläggen och vad som hände i ens liv just då!

- Här skulle varit en bild på min utbildningskatalog
från Cosmopol men eftersom att bilduppladdningen
laggar ur helt så får ni föreställa er den istället! -
För ett år sedan gjorde jag just nu mitt andra pass på Casino Cosmopol! Vart tar tiden vägen?...

Kalla fötter

Hur gör man för att lyckas borsta tänderna på badrummet UTAN att behöva lämna sängen? Mina fötter är iskalla och vill INTE sättas ner på det minst lika kalla golvet... Så här ligger vi!

Det är verkligen crap att gå och lägga sig i sängen innan man verkligen ska "gå och lägga sig" när man inte gjort vid sig för natten. Endå har jag lyckats med det de tre senaste kvällarna... När jag gör såhär gång på gång undrar jag nästan om jag faktiskt är lite korkad...

Idag har jag varit effektiv i skolan, precis som igår. Motivationen avtog dock strax innan 15.30 så då gav jag mig. Imorgon blir det heldagsplugg inför analystentan, igen! Just nu har jag inget annat som jag måste göra i skolan. Skönt!

För övrigt är mitt liv rätt händelselöst. Var hemma hos Sandra och letade nyårklänning till henne innan idag. Jag har redan ordnat min (ute i god tid för en gångs skull!!). Så nu ska det bara bli nyår! Börjar nästan gå i tankarna om man skulle ta sig ett jobbepass efter 12slaget. Får se, får se!

HOWEVER så går mina ögon i kors just nu och jag ska ta mig i kragen och bege mig till badrummet. Natti natti på er!

Min fina halsduk som inte längre är min eftersom att någon idiot tagit den med sig hem istället för att lämna in den bland upphittatsakerna! ALLA FULA ORD I HELA VÄRLDEN!!! Tackar gudarna för att jag inte glömde något dyrare i biblioteket.... Grrrrrrrrrr


Honey, honey!

Sitter och väntar på att min lilla underbaring ska komma hit så vi kan ta oss in till stan!
Saaandraaa, where aaaare yoooou?

Konsten att inte tjata sönder en grym låt... Någon som lärt sig den? Give me!
(Lade till 10 nya låtar i måndags och har redan lyssnat sönder dem känns det som)

En ny liten favorit:
Kapten Röd - Ju mer dom spottar Löve <3

NU KOM SANDRA :D

see you.

Man har det nästan för bra!

Det är näst intill så att man känner sig bortskämt när man ligger nerbäddad redan 04.35 en lördagsmorgon! Om två veckor, 4h och 25 minuter förväntas jag sitta och skriva en tenta i analys... och kunna det hela då också... Jag känner mig lite stressad. Det är så mycket så jag glömmer ju bort vad hälften är. Hoppas att två veckor á 8-17 tentaplugg kan hjälpa... känns som det måste till något sådant!

Nu ska john blund få göra sitt jobb. Jag tog en powernap innan jobb förresten, haha så galet det höll på att bli! Jag vaknade av alarmet på mobilen, tänkte "vad är det för dum idiot som ställt larm en LÖRDAGSMORGON?!". Samtidigt som jag stänger av larmet och bestämmer mig för att sova tills jag vaknar av mig själv inser jag att det inte alls är lördag... Det är fortfarande fredag och jag ska jobba! Besvikelsen var ett faktum i min grumliga, sömniga och ögonsvullna värld just då.

NU ska jag sova tills jag vaknar av mig själv! Pyss

RSS 2.0