2011-09-04

Oj vad längesen det var nu! Veckan har bara flugit förbi och jag har inte haft tid att blogga. Skolan tar verkligen tid och energi men det är bara härligt!

Min helg har varit lite skruvad. Fredagen bjöd på en spontan utgång vilket resulterade i att jag däcka när jag kom hem efter jobb igår. Vaknade lagom till att mamma och pappa beställde pizza strax innan 20 och sen pinnade jag och bilen ut till ponnyn så jag kunde agera nightrider. Kändes endå rätt skönt att slippa vakna med ångest idag för att jag inte ridit igår. Ska träna för johanna om några timmar så pooonyn kunde ju inte vila igår!

Känner mig lite halvt tom nu när jag inte har någon bok som väntar på nattduksbordet... Alla de böcker jag ville läsa har inte kommit ut ännu men jag har tingat de på biblioteket så det är väl bara att hålla ut.. Ska nog ta en sväng i veckan och se om det finns någon annan som lockar. Det är så skönt att läsa. Man blir smartare på något vis.

Veckan som kommer ska jag försöka jobba heltid med mina studier. Det behövs!!! Öppnade matteboken tidigare idag och lyckades lösa två tal... sen tog det stopp.. Luncherna kommer gå till SI-grupperna!

Om man skulle städa klart, hänga tvätten, skura upp wilma och sen kila till stallet. Just det! Ska hinna till Toves öppna hus och få min bok signerad! Skönt att ha lite att göra! Tjing!

RSS 2.0