Liv?!

Helt sjukt att det är lördag och jag har inte skrivit sedan i tisdags.. Det måste betyda att jag börjar få ett liv? Man kan ju hoppas :P

Sjukt fint väder ute idag och jag kommer inte befinna mig i det mer än när jag precis gick till Coop för att köpa strösocker och mjölk. Jag fattades en, EN, dl strösocker när jag skulle baka. Haha?! Sådant är ju bara irriterande. Har en plåt med kaga i ognen iallafall och det ska doftar OTROLIGT gott i min lägenhet. Alla som ska på teammötet idag kan ju vara lyckliga (och min pojkvän som tjatat ett bra tag) för det blir maaaassa morotskaka :D Oups.. Kollade precis in i ugnen och den blev nog liiiite större än jag väntat mig.. MEr kaka till alla :D

Funderar på att vara en riktig husmus och ta en svängom med dammsugaren... Eller ta en lång dusch och sen sätta mig framför TVn med en kopp the... Alternativ 2 känns sjukt mycket atteaktivare. Visst ja.. jag måste fixa matlådan också. Det känns ju lite omotiverande.

Nu har jag bara 4 pass kvar som heltidare... Det känns lite konstigt.

På måndag börjar jag mitt nya jobb :D Det känns bra, spännande, lite läskigt och skitkul.

Kärlek till er alla! Nu ska jag göra något.. vettigt :)


T-t-t-tisdag!

Tro det eller ej, men jag lever. Jag tror det knappt själv. Min kropp är rätt övertygad om att den inte lever. Utmattad!

Var på gymmet nu när jag vaknat (jobbade igår) och körde igenom kroppen. Började på crosstrainern men gick över på bandet efter 5 minuter. Jag HATAR crosstrainern!!! Jag fattar inte folk som tycker att det är roligt att stå på den skiten rent ut sagt. Sprang iaf några kilometer och efter det testade jag ett av programmen i Perrellis träningsbok och det kändes grymt bra! Kan verkligen rekommendera den boken.

Jag ska snickra ihop en matlåda och bege mig inåt staden. Yes, mössan ska på!



I'm feeling blue

I min marinblå tröja,
med mina marinblåa byxor,
tillsammans med min marinblåa klocka




Byta byxor -> ta itu med den där jävla t-banan.
Mot Östermalm. Hej.

Kaffet var gott!

Då var helgen över, väskan packad och datorn snart nerstoppad igen....

Igår var jag på inflyttningsfest hos Cajsa tillsammans med Sandra. Mycket trevligt att träffa både kända och okända ansikten! Kvällen avslutades i stan tillsammans med Sandra.

Idag har jag varit ute i Höganäs på sötaste Kaylas barndop! Underbar unge det där ;) Malin, du har en så fin familj! Men det visste du redan. Saknar dig redan!!!! Nästa gång får jag nog stanna lite längre.

Nu kom pappa med pizza (från Le Bianco! Gott, gott :D).. Lite snabbkäk innan flyget. Vi hörs från Stockholm nästa gång!


Kaylas megatårta!

Close, but no cigar!

God morgon kunde varit godare. God eftermiddag!

Jag och princess hade ett fruktansvärt uppvaknande klockan 10 imorse. Jag gjorde allt för att intala oss båda att jag faktiskt mådde skitbra och fortfarande hade lika roligt som vi hade innan vi somnade. Det kom dock ikapp mig strax efter 12, med mamma och mormor på Väla (rätt ofrivilligt) och jag intog åter sängen för att spendera några timmar där sovande, smsande och gud vet vad. Fredagen var iallafall awesome! Det blev som vanligt inte som planerat, men riktigt roligt, som vanligt!

Jag var och red min underbara fantastiska PONNYN igår :D Vilken lycka! Jag älskar mina lilla heeeeeest <3<3<3 Han var så fiiiin :) Hans nya mattar gör verkligen ett kanonjobb med honom. Ska försöka hinna åka och pussa på honom imorgon innan jag flyger hem igen.

Nu ska jag ner och duscha. Jag hade helt glömt bort känslan av komma hem och lukta häst, halvt ihjälfrusen, glida ner i källaren och hoppa in i duschen för att sedan stå där i den stora kalla tvättstugan, hutrandes efter en dusch så lång som man vågar, innan varmvattnet tar slut. Det var nästan läskigt. Från var dag till aldrig. Jag saknar till och med det! Det var skönt att lukta häst :)

Duschen som sagt, sen kavlar jag och pappsen upp armarna och hugger in i köket. Det är skönt att vara hemma!

JAG ÄLSKAR DIG! :D

"Arne är markkåt!"

Grannfejden i all sin ära. Det är faktiskt sanslöst roligt, eller snarare komiskt, hur vuxna människor kan beté sig mot varandra.

Om vi spinner vidare på TV så känns "Världens bästa hotell" inte helt tråkigt som har premiär den 14:e mars(?). En annan del av köping gav ju några roliga stunder.

Jag var på mitt stammishak tidigare idag - Danderyds sjukhus. Få ställen i Stockholm som jag hittar så bra på som jag gör där! Knappt lyckat.

Sängen ser väldigt inbjudande ut och jag tänker faktiskt krypa ner och sätta tänderna i Charlotte Perrellis träningsbok "Kan Jag Kan Du".


Nänä

Jag känner mig lite "nänä" idag.

MEEEEEEEEEEEEEEEEN man ska väl inte klaga?! Solen har gott imoln för resten av denna månaden, jag dog på träningen och ja. Det var väl det hela. Jag och neggodil nummer 2 sitter o neggodilar oss i våra Iphoones. Skönt :)

Duscha lite moske? Stan later förhoppningsvis :) Niice!

Nädå, så att

Sometimes

You just don't know

Still going strong

Camilla fortsätter att uppdatera, starkt!

Sitter på casinor och bara njuter av att jobba dag. Det är lugnt och skönt, jag ska gå hem om härliga 3 timmar och ikväll blir det fredagsmys med pizza, film och löööööve. Mitt liv kunde varit värre!!!

Idag känner jag mig nöjd, riktigt äckligt nöjd.

Dagens gäst: Du bara tar ju!
Mitt svar blev: Ja? Jag är ju tjej?
Den gick inte att undvika ;)

Sjukt odrygt inlägg. Vad hände?

Jag ska jobba vidare. Ni alla får ha en fantastisk fredagkväll, det tänker iallafall jag ha.
Tjing tjing!


Step är överskattat

Alla bara hoppar och stutsar och instruktören är sådär äckligt överenergisk. Är det bara jag som blir trött?! Hujeda mig...

Har haft trevligare dagar

Det var mycket "Camillablicken" som Sofia så fint kallar det inatt. Några "Ey taxi, taxi"-snubbar fick veta att de levde när jag var på väg till bussen. Jag har helt klart varit trevligare än jag var tio över 3.

Sitter just nu och sappar runt lite bland alla mina gamla playlists på Spoty.. Kan man säga att man sappar bland låtar? Kan man säkert... Ska snart bege mig ut i det underbara vädret här i förorten. SLASK. Ska in till stan och luncha med Hanna. Trevligt med lite aktiviteter såhär en ledig dag :)

Mitt humör är såååå fruktansvärt idag. Alla fula ord i hela världen! Fy Camilla.

Vamos!



Haha

SCHmåtthieee

Det är bara MEGAMUMS med smoothie till frukost (även om man vaknar lite lagom bitter klockan 11 för att solen lyser mitt i nyllet på en). Men man bör inte klaga. Det är ju soooool ute! Våren? Vaaaar är våren? Tycker det är dags att den kommer NU!

Det känns lite ovant men blogg.. Jag glömmer bort den hela tiden..

Malin är lika lätt att kontakta som vanligt!

Jobba extra idag - goa pengar. Börjar på mitt nya jobb den 21:e - inte heller så pjåkigt!

Förutom det vet jag inte om jag har något att säga.. Klädpanik inför Kaylas dop nästa helg - jag och Hanna ska lösa det imorgon!

Dishi dishi och sen träna. Köket ser ut som "kom och hjälp mig". Hej så länge!


Nästa helg :D

RSS 2.0