Hello you

Jag gjorde en väldigt tråkig upptäckt strax efter jag fjantat mig och fotat mina fötter... Sulan på höger löparsko har börjat släppa fram.... JÄTTEROLIGT att köpa nya träningsskor. Jag tycker det är skittråkigt. (Jag har tränat så mycket att skorna inte håller längre! Eller?! Haha)

Har kickat igång Chris Medina - What are words. Så otroligt vacker låt och historien bakom den är ju så man har tårna i halsen.

Med risk för att bli tjatig säger jag en sak som sagts många gånger den senaste tiden. Jag är så otroligt tacksam för alla fina människor jag har omkring mig. Både de som är här och de som sitter dryga 50 mil bort. Ni är fantastiska allihopa. Vad skulle jag gjort utan er alla? Och mamma och pappa... ni är världens bästa föräldrar.

Framstupa sovläge.

Små godbitar

Camilla "jag har kläder så det räcker!" Wallin lyckades som vanligt komma hem med några nya guldklimpar.. *Rätt nöjd*

Cajsa och jag startade dagen med brödbak (jag förtärde bara..) och fortsatte sedan norrut (typ) mot Familia! Jag lyckades komma över ett par flipflop (jag skulle ju ha sneakers....), en blus, superfin mörkblå topp, ett par shorts och en jättefinfin klänning. Cajsa visade mig ett nytt land att handla saker på och jag hittade värdens finaste muffinsformar!!!! Det lär bli mer cupcakes i sommar ;)


Klänning i blått (förvånande?) matchade min klocka jättefint!


... och mina 240st nya supersöta cupcakes/muffinsformar!! Ljusblåa med cupcakesmotiv och gröna/rosa med texten "Hembakat".

Prickig korv

Vilket fantastiskt väder det har varit idag! Jag och Linn tillbringade halva eftermiddagen tillsammans och tog en lång promenad genom vår vackra stad. Vi avslutade med en glass nere i hamnen vilket resulterade i en fantastisk "bonnabränna" och prickig korv i huvudet. Allt är i sin ordning!

Imorgon ska jag och Cajsa köra en indoor/shoppingdag. Min fejja/axlar/armar/ben behöver någon dags vila från solljuset och mina fötter behöver något att bli stoppade i när solen inte skiner så fantastiskt som den gjorde idag. De där jäkla sneakersen.... Jag är bara sämst på att köpa sånna skor!

Ska stänga av datorn nu.. Inatt vaknade jag (fortfarande påklädd) med datorn i knäet. Alltid lika rutinerat! Puss på er :*

Här nere skulle varit en bild men blogg.se har inte alla hästarna i stallet om man säger så SÅ DET BLEV INGEN BILD...

Baka kaka

Håller på att baka en cheesecaketårta till midsommarfirandet här hemma imorgon! INGEN DÅLIG KAKA BLIR DET! Mh, mh, mh!! Det som var liiiite tråkigt var att varannan rad i receptet innehöll texten "låt kakan svalna"....... Jag vet inte om personen som komponerade receptet vet hur lång tid det tar för en kaka som precis varit inne i en ugn på 175 grader att svalna... Det tar tid!! Har slängt ut kagan på altanen med en liten söt näthatt över sig.

Jag tänkte trimma ponnysen lite idag. NEJ det skulle jag inte. Ridbanan var som ett träsk efter allt regn och någon hade betämt sig för att flytta atlantens allt vatten till ridhuset.. Det var ju väl vattnat där inne iaf... Så vi red ut.

Kaaaaakan hur mååår du???




2011-06-21

Kom från Haket för ett tag sedan. Spenderade kvällen där tillsammans med Emma, Natti, Ekis, Klara, Madde, Johanna och Sara. Tror det var ett år sedan vi sågs allihopa men det kändes verkligen som igår! Underbaringar!

Jag blir rörd när jag tänker på hur många fina människor jag har omkring mig. Malin och Fan (inte Fan som "fan" utan mer Fán.. hmm.. tänkt thai så fattar ni uttalet) fick min dag att rulla på. Vi tre känns som ett rätt härligt litet gäng ;) Malin borde öppna vuxendagis...

Jag är så glad att jag har så fina vänner som jag har. Ni är guld värda allihopa <3

FÖRRESTEN!!! En sak som gör mig såååå sjukt arg! I förrgår var jag sjukt nere, var på Maxi med m&p och bestämde mig för att köpa en tidning, Vecko Revyn, för att pigga upp mig lite. Kommer hem, börjar skumma igenom mitt senaste inköp TILLS jag vänder upp ett svart uppslag om att JORDEN GÅR UNDER 2012. Jag blev så j*vla arg rent ut sagt. Jag köper en tidning för att pigga upp mig lite, läsa lite skvaller, lite hår, kläder osv, men INTE för att läsa om att forskare tror att vi ska DÖ. Läsvärt!.. Jag slängde skiten.

Imorgon ska jag göra det jag gillar allra mest: jag ska ut och mysa med PONNYN :D Jag är ponnymamma tom måndag. Sen på kvällen ska jag, Alex, Stiffe och Louise (kanske fler) se Xmen-filmen!!! Happy fish! Det känns som det var något mer jag skulle göra imorgon... Hmm...

Ögonen börjar bli sådär jobbigt tunga. Mjauuuu


Ditt lilla äckel

Hej allesammans!

Startar mitt fantastiska blogginlägg med en fruktansvärt passande överskrift. Du är verkligen jätteäcklig :)

Nu så.

Idag har jag varit hemma hos Malin hela dagen och spelat tvspel med henne och Phan. Det var ett tag sedan jag skrattade så mycket som jag gjorde och timmarna (och mina parkeringspengar...) bara susade förbi! Och lilla Kayla är så fruktansvärt söt :) Dockebarn!

Satt och läste igenom detta årets blogginlägg och OMG är allt jag kan säga. Så blåst och blåögd jag varit. Om vi ska lyfta fram något bra ur det hela så är det faktiskt inte jag som är dum i huvudet. Jag är trots allt jävligt okej. Lucky me :)

Nu ska jag bege mig och ställa in pappas bil, sen blir det en tur till den vackra staden för en kvällspromenad med Sebbe.

Adios!


Lite galen bild som borde varit på ett lite galnare och roligare inlägg.. Men vem är perfekt?! :*

Mår illa

Söndag. Imorgon är en ny vecka. Vi börjar på ny kula. Lämnar allt bakom. Man kan inte ångra, hur äcklad man än är. Framtiden är det enda som finns.

Nu går vi.


Min fina mössa!!

If that's all there is, then let's keep on dancing!

God lördagsförmiddag. (Eller middag.. klockan är strax 1)

Jag arbetar just nu på ett projekt som kattvakt. Det är lite stökigt, busigt och rätt mysigt.

Gårdagen bjöd på en superhärlig grillkväll hos Jenny. Det spelades spel, grillades och åts ostbågar! En toppenkväll helt enkelt. Idag ska det grillas vidare hemma hos Sebastian. Jag hoppas på att mitt alkoholintag blir lika med NOLL men om man ska vara realist, vilket jag föredrar att vara, så ser det inte alls ljust ut..

Jag tänkte att jag skulle dra ut och rida innan MEN sen kom jag på att jag har ju ingen häst. Han är ju utlånad. Smidigt.

Hade en massa jättekonstiga drömmar inatt.. Börjar ogilla att sova igen. Trist bara att man blir svintrött om man skiter i det.

På torsdag ska jag till doktorn och se vad jag är allergisk mot (om jag nu är allergisk). Jag åkte ju ut och in från sjukan i vintras för att jag hade så ont i magen så nu tänkte jag gå till botten med det hela. Personalen på akuten gjorde ju ingen utredning - de konstaterade bara att jag inte var döende (vilket jag och sofia trodde att jag var..)

9 dagar... 9 dagar...

Är det något jag har så är det bilder på den lilla griiisen!!! <3 :)



Rullar

"Nu är det ett tag tills allt går snett nästa gång så nu kan du slappna av!"

Bitchslap på mig själv så kör vi!

Studenten i Helsingborg idag. Fantastiskt! Känns som det var igår. Det var helt klart den bästa dagen i hela mitt liv. Jag tror aldrig jag har varit så glad! Inte ens världens ösregn förstörde min dag! (.. som jag delade med 129320942019 andra, haha)

Jag och Malin var nere och tittade på alla (vissa lite mer, andra lite mindre) glada studenter efter att ha förtärt vars en stor portion homemade sushi! Jag är fortfarande mätt och jag orkade inte ens äta upp allt!!! Inte mini-Malin heller för den delen.

Ikväll blir det dansk student, vilket jag ser fram emot jäääättemycket!!! Superkul!

Mamms ska ha hjälp med håret. Vi hörs en annan dag! Schmack :*

Blev riktigt nöjd med mina rullar! Hehe



En neggodil balanserade, på en liten liten spindeltråååååd

Imorgon, imorgon, imooooorgon ska jag och ponnyn dejta!!!! Älskade lilla fina häst vad jag saknar dig! Vill bara ha dig som min min min igen. Men det går ju ikke.

Har luskat reda på lite pay&jump till ponnyn och hans pilot. Nu ska jag ut och agera "ponnymamma". Jag är ju faktiskt ponnyns.... mamma? Massa mys och tävlingspyssel och stress. Som jag saknar det!

Var ute på Väla innan idag och surade mig igenom butikerna efter något att ha på mig imorgon, studenten you know. Jag har börjat hata att shoppa. Det är antagligen bara en dålig period.. Eller kanske bra? Billig om inte annat.

23.02.... Jag ska försöka sova.. Kudden var min i dryga 11h sist. Dags att ta igen all utebliven sömn kanske?

Efter regn kommer mer regn men sen kommer solen. Det gör den alltid! Om jag inte blivit nersmittad av dålig karma. Men SNYFT på mig. Urk. En miljon fula ord.

Sleep tight, fruktansvärt tajt.

B&J, regn och underbara vänner

Ibland kan jag kräkas lite på folk som hela tiden måste berätta hur bra vänner de har... jag vill ju inte vara sämre än någon annan så here we go! Ni är fantastiska. Jag är så tacksam för de vänner som bryr sig om mig, både gamla och nyfunna. Ni är fantastiska och ni borde ha diplom allihopa! Alla världens kramar ska ni också ha! Tack!

Jag tänkte ur något jätteklyftigt innan som jag kände att jag ville dela med mig av.... meeeeeeeen jag har glömt bort det igen! Det var något med lite halvt emo-varning så det gör nog inte så mycket.

Mamma har varit gullig och rotat fram boken som jag fram till nu lånat av Henric, ska fortsätta på sidan 111 och se vart den kan leda mig.

Va fan hände?

Jag och Sandra har bokat utgång i helgen. Känns stabilt! .... eller?! mehe

Tro aldrig något om du inte vet helt hundra för då tror du oftast helt fel. En tanke bara.

Fighter

Man kan inte förgöra sig helt.

Ron Pope - A drop in the ocean. Alltid lika vacker.

Läste igenom mitt inlägg från igår. Mitt huvud snurrar runt. Att sväva i total ovisshet är nog det värsta jag vet. Jag är rädd för att misslyckas och jag avslutar alltid allt som jag påbörjat. Nu känns det som jag håller på att misslyckas... samtidigt försöker jag tänka att mitt eget välbefinnande är viktigare än att "visa världen att jag kan klara allt". Fighter. Jag undrar vem som bryr sig mest. Jag själv eller alla andra. Svaret blev rätt uppenbart nu när jag skrev ner det.

Jag är nog lite som ett scrambled egg.

Man blir dyster när man är sugen på choklad klockan 23:24 och ica är fett stängt.... Biiiiiilen? Nej jag orkar inte.

Jag har tänkte lite på uttrycket "Du måste älska dig själv för att kunna älska någon annan". Jag tycker det är till hälften sant och till hälften ren bullshit rent ut sagt. Vissa kanske behöver någon som älskar en för att våga älska sig själv? Alla har inte den inre styrkan och tryggheten som behövs för att våga älska sig hela vägen. Samtidigt måste man vara trygg med sig själv för att våga visa att man älskar någon annan. Jag vet inte riktigt om jag får fram det jag vill... eller om jag ens vill få fram något. Det kanske räcker att man älskar sig själv till 70% och att någon annan fixar de där sista 30? Luddiga tankar i min skrynkliga hjärna.

Sjukt trött men orkar inte sova. Sådär skönt. Sugen på mat är jag också... Hungrig... En thaibox hade inte suttit fel. Eller något annat varmt och gott...

Wnä.. "JB" aka mr blund ska få sig en omgång. Han har inte varit till mycket hjälp den senaste tiden. Puss.

Ingen passande överskrift

Skrivklåda av någon märklig anledning.

Har varit ur sängen två gånger idag. Ena gången för att kissa och andra för att hämta yoghurt. Varför göra mer än man behöver? Det är ju dumt. Känner mig kanske lite motiverad att gå ut och springa en jättelångrunda så jag kan gå hem och däcka igen. Med tanke på min kondition så behövs det kanske inte så lång runda... när jag tänker efter.

19:33... I'm still here. Undrar om det är detta som kallas "att vara handlingsförlamad"...

Mitt huvud och jag har spenderat eftermiddagen till att gå igenom allt sen den dagen jag tog mitt liv i en resväska och stack. Kursen, ensamheten, skratten, mr whipp, kaosandet, resorna hem och längtan efter att få åka upp till Stockholm igen efter dag 1 i Helsingborg. Saknaden och längtan efter mina vänner, min familj och Corado. Det har varit jävligt tungt men jag tänker f*n inte ge mig. Nu ska jag göra detta, oavsett vad.

Det är kanske dumt att tänka tillbaka? Lika dumt som det är att oroa sig för framtiden. "Lev i nuet". Fantastiskt.

Jag och mitt bittra halvt sarkastiska arsle ska hoppa ur sängen nu, ta en dusch och gitta. Chandalöööööne

Låt mig

Det är galet att man kan känna sig helt ensam i en byggnad med över 1000 personer. Även om jag har haft bättre nätter så är jag glad att jag var på jobbet idag. Jag trivs, det gör jag verkligen. Jag är glad att jag har ett arbete där jag har så många underbara kollegor, även de som kanske inte är goda kollegor hela vägen trots att de utgör sig för att vara något lite lite extra, även de uppskattar jag. Det kan vara skönt att få vara lite falsk ibland.

Bok, du ljuva.

Som vi vet är jag en riktig tänkare. Jag tycker om det och titulerar mig mer än gärna som det. Det är bra att använda sin hjärna, man måste ju hålla igång den. En sak som gör mig väldigt ledsen är att höra att jag tänker för mycket. Eller att jag pratar för mycket. Det svider ännu mer. Jag har försökt komma på varför jag pratar så mycket som jag gör, utan att finna någon bra lösning, fram till jag började läsa Boken.

"De gillar nog inte mig" eller "de gillar mig". Varför är det så viktigt att få folk omkring sig att tycka om en? För mig har det de senaste åren varit väldigt viktigt att försöka bli omtyckt. Det var hemskt när det slog mig igår när jag satt med den Älskade boken.. Jag kände mig brutalt påhoppad, naken och billig. Hur jag satt mig själv åt sidan för att göra människorna omkring mig nöjda och därmed få deras gillande. Vad har jag hållt på med?  Och vad åstadkom jag? Hmpf.

RSS 2.0