Snyggt

Jag och dammsugaren tog en svängom innan, såg moppen och hinken som mammi lämnade här sist och fick lite dåligt samvete för att jag inte torkat golvet en enda gång sedan jag flyttade in... Så nu sitter jag fast i soffan efter att lite snyggt ha "moppat in" mig själv här. Känns nästan helt okej att slappa medans golvet torkar. Sen är det bara disken kvar. Den j*vla disken som aldrig tar slut! Var är min diskmaskin?!

Ska låta fingrarna vandra lite.. Min äckligt hatade spellista "Love" är igång. Jag har fortfarande ont i huvudet (har haft det hela dagen).. Om det beror på att jag sovit lite mindre, eftersom att jag tog en tur till casinot igår för lite extra cash, eller att jag råkade starta spotify när jag hade headset och volymen på max, och då menar jag verkligen MAX MAX MAX, vet jag inte. Men skallebank, det har jag!

Jag förstår inte hur människor omkring en kan påverka en så fruktansvärt mycket. Jag blir arg och frustrerad när jag tänker på det. Varför vill man förändra människor i sin närhet? Jag blir arg när jag tänker på det, jävligt arg. Och jag har tänkt på så mycket de senaste dagarna som gjort mig ännu argare, och nu FÅR jag vara HUR mycket arg jag än vill och jag VILL lägga energi på det för det behöver jag.

Så, då vet ni det.

Imorgon tuffar det på igen. jobba, jobba.. Och träna har jag inte hunnit på hela veckan. Sjukt trött är jag... Men jag är grymt nöjd med min nya tillvaro.  Man lär sig hela tiden något nytt...

Nej, Whitney Houston  har satt något i halsen och jag ska se till att röja klart här, vaxa benen och dra täcket över huvudet för.

Förresten så tycker jag att Eric Saades låt sög och att Danny skulle vinna melodifestivalen. Men det tyckte tydligen inte alla andra.

Godnatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0